yeah

heeej!

jag skulle blogga igår innan jag kom till denize, men blogg.se lagga, så det gick inte så bra :(
men iaf, imorse skulle vi vakna lagom tidigt för att hinna göra allting vi hade planerat.
Men vi vaknade klockan 2 haha..
iaf, vi vaknade fixade oss, sen drog vi till subway i handen (alltså, stället heter så) sen drog vi till vårat special place & åt ;)
just nu håller vi på o fixar oss,sen blir det fest!
& massa bilder kommer sen

ha det bra :D

& gott nytt år!

ciao/sofia

Gott nytt år!

Heej, nu har jag fixat allt inför ikväll!! Skönt!! Men moa kommer och hämtar mig snart så sticker vi till Becka och förbereder!! Så puss & gott nytt år!!



/ Evelina

God natt

Heej!!

Vet ni vad min smarta hjärna just kom på? :D jo att klockan snart är två så måste nog sova snart, det blir ju en lång galen dag imorgon!! Så god natt!! puss
Bara för att jag är galen!!! ;)


/ Evelina

Fixfix

Heej, håller på att fixa mig inför imorgon!! Det är så mkt som ska fixas innan nyår!! Godis och kläder har jag fixat!! Men dricka och mat fixar vi imorgon! Har smort in mig med brun utan sol och ska snart klistra på lösnaglarna!! ;) Lyssnar på musik och dricker champagne oxå ( pappa bjuder mig ) 


/ Eve

Resumé av år 2010

År 2010 har varit nästan det bästa året någonsin! Det har hänt så himla mycket kul men det har varit mycke plugg oxå.. tänkte göra en lite resumé av året från börjat till slut! Eller liten och liten.. den kan bli ganska lång!


Året började med att jag lärde känna dom sötaste bästaste bålsta-ungarna i hela världen! Evelina, Bella å Toni! :D
Sen gjorde jag inte så mycket mer i januari, inte va jag kommer ihåg iaf..
Mickan hade fest och de va galet kul!!
Amanda var porrblond och fjortis! HAHAHAHAHAHAHA! Men gumman de är lugnt, älskar dig ändå! ;)
Moa, jag och Märta kryddade popcornen så mycket så man fick hostattack när man åt dom, men vi åt ändå :D och dom som satt i salongen och försökte kolla på den tråkiga filmen tyckte att det var sådär lagom kul med våra hostattacker x) haha!
Det var enacopia! :D
Jag såg ut som jag vet inte vad..
Var i västerås och shoppade som en galning med mina kära vänner!
Jag va i min sommarstuga, eller va men säger på vintern, hahaha!
Jag fick min dator!!
Jag hade fest!
I april började det bli vår, så vi ägnade mycke tid vid den mysiga hamnen!
Jag proade på tottes hår 2 veckor och dom fixade mitt hår!
<3
Jag åkte till turkiet och blev brun!!
Sen badade jag i bresse, burr!
Sena försommar kvällar <3
Sen kom skolavslutningen!!
Ett galet kul skumparty!! :D
Mysiga dagar på sjön med mina älskvärda vänner!!
Midsommar i sommarstugan!
Hamnfestivalen!! Och jag å Amanda blev jättebra vänner igen!! :D
På väg till hamnfestivalen :D
Grönan!
Underbara dagar med evelina :)
Haha skara sommarland!! haha började med åksjuka, spya och regn på en camping.. slutade med drinkar i relaxavdelningen på ett lyxhotell x)
Böghög!!
Jag började vara med amanda jättemycke!
Sena sommarkvällar med amanda!
Jag blev brunett!
Lukas flyttade :(
Jag var på liseberg!!
Amanda hade fest!!
Grönan igen!
Vi hade idrottsdag! Inte så intressant men den här bilden är så söt!! :D
Jag hade fest!!
Jag piercade naveln!
Amanda hade fest! Den galnaste jag varit med om måste jag säga!!
Mickan hade fest!!
En flippad kväll hos stephanie!! :D
Minnesvärd dag i västerås med mina kära vänner!! :)
En otroligt underbar dag!!
Sen kom julen!! :D



Det var väl allt..

/ Evelina

,,,,,

Ojojoj va bra uppdatering det har varit medans jag har varit borta ;) aja, nu är jag iaf hemma i sverige igen! Fast jag är inte hemma hos mig än, morfar ska skjutsa hem mig om en stund! Köpte hur mycke godis som helst på båten, köpte även ett par skinnhandskar med äkta kaninpäls på, eller köpte och köpte mormor betalade ju såklart allt! ;) Och nu ska jag sova lite, för jag är skittrött! ;) puss


/ Evelina

mobilblogg

Heej, nu är jag framme hos mormor. Tog bussen hit som sagt, sen kom morfar och hämtade mig på stationen. Har precis ätit fruktar och ska börja fixa mig strax! Båten åker vid 5 så vi ska åka snart så vi hinner kolla lite i stan först :) hejdå! Puss

hejdå!

Heej, nu har jag nästan packat klart! Jag ska vara borta i 2 dygn och min resväska är proppfull, lite pinsamt! Men jaja! Sticker till mormor rätt tidigt imorgon så om jag inte bloggar från mormor så säger jag hejdå nu! Kommer hem den 30:e om ni ville veta.. puss på er!

För er som inte vet det så ska jag till helsingfors!


/ Evelina

...

Heej, fick lite panik nyss när jag kom på att jag inte hade nåra höglackade skor här! Så jag tvingade pappa att skjutsa mig till mamma så jag kunde hämta ett par skor, så nu är det problemet fixat! Så nu ska jag börja packa, fast jag vet inte vad jag ska ha med mig!! Vad ska jag ha på mig lixom? Har ju inga kläder! *suck* Får väl gå naken i värsta fall.. 





/ eve

Dagens shopping!


Linne/klänning till nyår, från h&m!
Mjukisdress från gina tricot, älskar färgen!
Eyeliner och lösnaglar från h&m!
Ringar från glitter!



/ Evelina


Måndag

Heej, idag har jag varit i västerås med Moa! Vi tog tåget klockan 09.48 och i västerås shoppade vi lite, åt mat och tog en mysig fika! Fast jag sov bara 4 timmar inatt så var jag skittrött, orkade inte gå! Men med lite kaffe på espresso house fixade allt sig :D Å det var verkligen skitmycke folk där! Inne på gina tricot var det 20 minuters kö till provhytterna.. fyfan va jobbigt det var!! Man hittade ingenting! Jag letade i över 4 timmar efter någonting att ha på mig på nyår, men jag hittade ingenting! Kollade igenom allt i varenda affär i hela västerås 5 gånger minst! Och tillslut hittade jag ett linne på h&m som får duga.. sen efter en hel dag där ville man bara sätta sig på tåget och åka hem, men då var alla tåg till enköping inställda.. -.- så vi fick åka buss, och jag HATAR buss! Fyfan va hemskt det är asså! Det guppar, går sakta, den stannar precis överallt och det finns ingen 1:a klass.. -.- aja, vi dog inte iaf (Y) och nu är jag helt slut, men jag kan inte gå och sova för jag måste packa och kolla busstider till imorgon! Ja jag måste åka buss imorgon igen.. för alla tåg till bålsta är oxå inställda.. -.- men ska fota shoppingen nu, visar den strax, puss


/ Evelina

Saknad är jobbigt!

Julen är förbi och jag har knappt hunnit fatta att den börjat.. allt går så fort nu för tiden, saknar tiden förut! Saknar allt som har varit! Allt har förändrats! Även om mycke har förändrats på ett positivt sätt så är det så jävla mycke man saknar! Man saknar alla vänner man har glidit ifrån.. och tiden då allt var bra! Jag vet att jag skrivit om det här förut ett antal gånger, men när jag tänker tillbaka vill jag bara gråta! Och när jag tänker på att det bara kommer fortsätta i samma riktning vill jag gråta ännu mera! Att nåra av dom underbara vännerna jag har nu kommer att försvinna! Att sofia kommer flytta och att jag inte längre kommer att gå i samma skola som evelina är hemskt! Som att det inte räckte med allt som har hänt redan.. gråter när jag tänker på det här.. saknad är så himla jobbigt, att man hela tiden ska sakna någonting! Att man inte ska kunna tänka tillbaka utan att saknaden kommer och griper tag i en med en så starkt grepp så det gör ont, och man kommer inte loss.. Livet är för kort för att man hela tiden ska sakna någonting, kan inte livet bara vara bra? Precis hela tiden! .. aja ska sova snart, puss

/ Evelina

Annandag jul..

Heej, förlåt för dålig uppdatering!! Men jag hann inte imorrse.. men idag har jag iaf varit hos Roines föräldrar. Sov till typ kl ett först eftersom att jag inte mår så bra.. sen fixade jag mig och vid 4 kom mamma och hämtade mig och min lillebror, så åkte vi till Sven och Monika.. där åt vi julmat och öppnade julklappar.. fyfan va tråkigt!! Jag hatar julmat och julklapparna hade man ju kunnat klara sig utan om man säger så.. sen åkte vi hem vid typ halv nio, skönt att komma hem! Mår ju inge bra som sagt.. som tur är gör musik mig på bättre humör, så därför lyssnar jag på musik (y) Taggar för imorgon oxå, ska bli så kul och shoppa! Få bort alla tankar från huvudet.. ska bli riktigt kul att åka med moa faktist! Och på tisdag ska jag på kryssning med mormor, är inte ett dugg taggad! Känner att jag skulle kunna hoppa över det faktist.. aja, nu ska jag vara positiv!..



/ Evelina

looooooooov

jag vet att jag inte har skrivit på jättejättejätte länge, men jag har inte haft tid eller lust.

Men iaf, i onsdags tog jag tåget till sthlm, & det var 1 timme försenat , jättekul..
Sen på t-centralen så tog jag tåget mot norsborg & gick av i alby där jag träffade stoffe, fyfan vad jag har saknat människan!
Sen så drog vi till mini maria,efter det drog vi till stan (stan=sthlm ,så nu vet ni bönder det :D)
Där gick vi runt i affärer & hade trevligt o så, sen drog vi någonstans & satte oss & bara snackade,så skönt.
tack för att du finns vännen

Sen efter det iaf så tog jag tåget till skogås, sen drog jag hem till denize, vi var ute & massa annat, hade verkligen glömt bort hur kul vi alltid har tillsammans. Men nu är allt bra igen iaf :)

Sen slagga jag där, och dan efter åkte jag till min papi i södertälje, firade jul där, jättekul..

& Igår drog jag hem till världens finaste Clara & sov hos henne.
För cirka 2 timmar sen kom min bror & hans tjej och hämtade mig, sen skjutsade dom hem mig till enköping.
Och nu sitter jag här, ska snart dra ut tror jag :D

lite bildeeeeeer










& en gammal random bild på mina,stoffes o niklas ben :)


ciao / sofia

God natt!


Titta vilken fin ring jag fick igår :D men smart som jag är så hade jag sönder den idag -.- ALLA pärlor lossnade -.-


Men tänkte sova nu, så god natt!! puss

/ evelina den fula fan ;)

man kan aldrig få för mycke julklappar!


Kände mig tvungen att visa upp nåra julklappar ;)
Å concealern där kostade 350 kr :O ska det verkligen vara nödvändigt att ha så dyrt smink? :S Haha, och så fick jag massa presentkort som ni ser :D ska åka och shoppa upp dom på måndag :D Oohyeah ;)


Haha, och jag känner mig lite smått uppbokad den här veckan x) Ska till roines föräldrar imorgon och äta äcklig julmat och få julklappar. På måndag ska jag till västerås :D på tisdag ska jag på kryssning med mormor och är borta onsdag + torsdag. Och på fredag är det nyårsafton, så det blir en galen kväll med syster'moa! Det var såååå länge sen jag va med henne så det ska bli kul!! Sen lördagen blir väl inte riktigt lika galen om man säger så ;) haha, blir väl typ ligga i sängen och må piss, HAHAHA ;)
En bild från förra årets galna nyårsafton med syster! :D

/ Evelina den fula ;)

Juldagen..

Heej! De har vart en underbar dag idag faktist, trotts min förkylning.. Det har varit jättemycke folk här. Trodde att det bara skulle bli familjen, min farbror och farmor, men det kom lite kusiner och skit oxå x) haha :) vi åt julmat (bläää!!!), fikade och öppnade julklappar! Jag fick presentkort, mössa, navel piercing, tröja, sockor och pengar :D
Nu har alla stuckit hem och jag sitter här och lyssnar på musik :)
Fyfan va ful!!
Min nya navel piercing :D


/ Evelina

Julafton!

Heej!! Jag har haft en underbart mysig julafton! Började hemma som jag redan skrivit om.. sen hos mormor kollade vi på tv sen åt vi julmat och sen kollade vi på tv igen x) så spännande eller hur ;) haha sen öppnade vi julklappar, och jag fick presentkort, kläder, ett par skor, morgonrock osv! Men jag får mera imorgon och på söndag :D Sen gjorde vi inte så mycke mer, men nu är jag iaf hemma igen.. puss x)
Jag ful som vanligt -.-


/ Evelina

God jul!!

Heej!! Imorse vaknade jag vid 11 och då fick jag lite små julklappar! Fick mascara, smycken och trosor. Sen åt vi mysig julfrukost :) efter det fixade jag mig och kollade på Kalle :D sen åkte vi till mormor.. och nu sitter vi här och väntar på att maten ska bli klar! Är förkyld oxå -.- men tänkte bara önska er alla en riktig god jul!! Puss (bloggar från mobilen..) / Evelina

23 dec 2010

Heej, nu har jag fixat dom sista julklapparna, skönt!! Har julstädat och fixat lite oxå! Och ätit pannkakor och lyssnat på Roines roliga historier som man aldrig kan få nog av! :D Är trött som sjutton nu men måste fixa lite saker först, det är ju trotts allt julafton imorgon, längtar! Snart är det dags för lite mysigt julfika med familjen! puss
Fixade mina ögonbryn idag (Y)


/ Evelina

God morgon!

God morgon! Vaknade nyss, ska väl gå upp och fixa mig snart. För jag måste ner på stan och fixa dom sista julklapparna!! Det är ju julafton om 11 timmar.. Men jag orkar verkligen inte gå upp!! Måste julstäda i mitt rum oxå! Det ser förj*vligt ut.. aja ska fixa mig! pusshej!

/ Evelina

Julafton om 22 timmar :D

Heej! Idag har absolut inte gjort nååågonting!! Bara suttit hemma..
Börjar få lite smått panik för jag har ingen aning om vad jag ska köpa till morfar, pappa och Leonard i julklapp! Och det är lixom julafton om 22 timmar :O aja, först måste jag sova en stund, så julklappsproblemen får jag ta hand om "imorgon"! ;) puss & god natt

/ eve

Julstämning i huset!


Julgodiset jag gjorde igår :)

Snart jul! Längtar!! :D 


/ Evelina

God morgon!

God morgon! Har varit vaken ett tag, men har inte orkat gå upp.. ligger i min säng med datorn i knät och orkar bara inte!! Jag skulle verkligen behöva gå till stan och köpa julklappar!! Är inte klar på långa vägar.. och det är lixom julafton i övermorgon.. Aja, ska väl fortsätta att ligga i sängen å inte orka gå upp så jag blir klar med det snart ;) puss


/ Eve

Tisdag... JULLOV!

Heej, idag har jag varit i skolan! Och då började vi klockan halv tio, sen klockan halv elva kollade vi på den mysiga julshowen! Sista julshowen jag får se.. om jag inte går om förstås ;) men julshowen var iaf jättebra! Speciellt Amanda, Moa, Rebecka, Märta och en liten tjej som jag inte vet vad hon heter! Sen efter julshowen åt vi gröt i matsalen, sen fick vi våra betyg.. och dom var ju inte så jättebra om man säger så.. var påväg och börja gråta för dom var så dåliga.. blev riktigt besviken! Men efter det fick vi sluta och då gick jag med Märta på stan. Köpte lite julklappar och tog en mysig fika på tant gredelin! Efter det gick vi hem i den hemska kylan.. och hemma har jag gjort knäck och chokladkol, knäcken kokade ju såklart över för jag är ju trotts allt blond egentligen, och chokladkolan brände jag.. Men allt blev gott till slut förutom att knäcken blev stenhård.. x)
Å juste mamma och Leonard är på akademiska sjukhuset i uppsala nu, så det är bara jag och Roine hemma. Leonard ska opereras imorgon, och det ska Amanda oxå för hon las oxå in idag.. Så vi får hoppas att det går bra för dom imorgon!
Dagens shopping.. julklappar och armband till julafton :)

/ Evelina

måndag

Heej, idag har jag varit i skolan som vanligt! Och då kollade vi på film i 2 timmar först och åt godis och så.. sen hade vi rast i 2 timmar å då gick jag och stephanie och sov i skolsysters vilrum för vi var så trötta x), och sen skulle vi ha svenska men vi behövde bara städa klassrummet i 5 minuter sen fick vi rast och efter det hade vi so men vi kollade bara på film fast jag somnade ju såklart för jag är lite cp :D och efter det skulle vi ha idrott, men det slapp vi :) så det var inte så jättevärd dag i skolan idag kan man säga ;)
Efter skolan gick jag på stan med mamma och sen klädde vi julgranen..
puss

/ Evelina

God natt!

Heej, ska till mamma imorgon så hade tänkt packa ner datorn i väskan nu! Så säger väl god natt för ikväll! puss
Bild från imorse, fyfan va ful -.-

/ Evelina

Haha :D

Leg..leg..leg...legitimation!

Tel..tel..tel...television!

U..u..u...ursäkta! 

Fu..fu..fu..full!

Hahaha, bäst humor asså :D

/ Eve

Lördag + söndag = helg ;)

Heej, förlåt för dålig uppdatering!
Men igår gick jag iaf upp ganska tidigt och gick ner på stan och mötte Lisa & Amanda, vi köpte present till sofia sen mötte vi sofia. Efter ett tag stack lisa & amanda och då gick jag och sofia runt lite tills bussen kom. Då tog vi bussen hem, och hemma fixade jag mig sen gick jag till sofia. Där hade vi jättetrevligt som vanligt ;) Efter en stund gick vi hem till Claudio där det var massa folk och va där i typ 2 timmar. Sen gick vi hem till sofia igen och kollade på film, sen gick jag hem :)
Bild från igår!


Och idag vaknade jag tidigt igen och fixade mig och sen åkte jag till västerås. Där åt jag thaimat, köpte julklappar och fikade :) sen åkte jag hem och nu sitter jag här och lyssnar på musik och dricker bubbel..
fika idag, fyfan va tjocka vi va ;)
/ Evelina

sry för att jag inte ha skrivit något på jättelänge men har inte orkat, orkar inte nu heller haha..

men iaf, just nu sitter jag & tre underbara brudar till & kollar på tv, eller aa nästan alla, amanda sover,somvanligt..

ciao :D

/fia

Fredagar är roliga ibland!

Heej, idag har jag varit i skolan och då var allt som vanligt förutom att sofia fyller år ;) och efter skolan gick jag hem och gjorde typ ingenting.. sen kollade jag på ice age och efter det gick jag ut med sofia. Då gick vi ner på stan och plingade på amanda. Så följde hon med oss ut! Vi hade världens bästa kväll, vi hade hur kul som helst! Verkligen supertrevlig kväll med mina favorittjejer :) vi gjorde lite allt möjligt om man säger så ;) bla: åkte buss i typ 2 timmar, vi satt och sjöng, beatboxade, pratade, skrattade och hade bara allmänt trevligt ;) Och idag märkte jag att amanda och sofia är skitbra på att sjunga! :D
Jag och sofia
<3

/ Evelina

<3

Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan var den du är och så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Alla har vi nåt bra
Nåt som andra vill ha
Även om det inte känns så var dag
Det är upp till dig och även till mig
Att se till att allt ordnar sig

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Sprid glädje och du får dubbelt upp
Älska och du förstår
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få
Är det finaste någon kan få


En låt-text som får mig att gråta.. den är så fin !


/ Evelina

,,,,,

Heej alla söta! Jag var ju hos farmor och åt middag som sagt, efter det åkte jag och köpte ansiktsmasker och nåra julklappar.. och sen när jag kom hem gjorde jag ingenting, har bara lyssnat på musik och tittat på tv.. men nu ska jag hitta på någon vettigt ;) puss puss

/ Evelina

................................................................................

Till folk som sitter och skriver massa kommentarer om att jag är ful osv..

Jag har aldrig sagt att jag är snygg heller.. fast om jag är så himla ful och äcklig varför läser ni då min våran blogg!! Det är ingen som tvingar er! Och om ni läser den för att läsa Sofias inlägg så är det bara att trycka på hennes kategori på vänster sida så slipper ni se mig! Våran blogg är till för att läsas av dom som gillar oss och våran blogg! Vi tänker inte ändra på oss pga att folk inte tycker om oss! Om ni inte tycker om oss HEJ DÅ! :)

Torsdag

Heej, idag har det varit världens mest ovärda dag i skolan!! Vi började klockan halv 11 med matte men vi hade ingen lärare så vi satt och ritade.. sen hade vi franska och då satt vi oxå och ritade.. sen skulle vi ha bild men den var inställd, så då hade vi jättelång lunch istället och då efter vi hade ätit mat och massa pepparkakor och snackat med våra sköna mattanter så satt vi och väntade på att no:n skulle börja.. sen när vi ska ha no så säger hon att jag kan gå för jag är klar med allt! Så jag har haft 2 lektioner idag, och dom har jag bara suttit och ritat på.. Fyfan va ovärd dag!
Men sen efter skolan gick jag iaf hem, och när jag kom hem märke jag att jag hade glömt min mobil i skolan, fyfan! Så jag gick till stephanie sen gick vi tillbaka till skolan och hämtade min mobil.. efter det gick vi och solade på meddo. Sen gick jag hem och nu ska jag till farmor och äta middag, puuuss
Lite skillnad blev det väl iaf ;)

/ Evelina

God natt

En gosig Tessa och en nyduschad evelina, kan det bli bättre? ;)

Tänkte stänga av datorn, ska väl sova om någon timme eller två.. så jag säger väl god natt nu! puss

/ evelina

VIP-kort

Heej, vet ni va jag fick hemskickat i brevlådan idag? Jo jag fick ett vip-kort på meddo med 50 kronor på :) det va en liten fin julklapp som jag tackar för ;)


/ Evelina

Onsdag..

Heej! Idag har jag varit i skolan som vanligt.. Och då åt jag pepparkakor kan man säga!! Fyfan asså! Och sen på slöjden så var det en som sydde sig igenom hela fingret och nageln och allting med symaskin :S det var hemskt! det var ungefär det som hände idag.. efter skolan gick jag hem, tog sällskap med Sofia och Evelina :) hemma har jag inte gjort så mkt, somnade en stund och nu sitter jag och lyssnar på musik! Såhär kan en heeelt vanlig dag i mitt liv se ut, så tråkigt och ointressant att jag inte fattar varför jag ens bloggar.. men jag tycker det är kul! x) haha, puss på er iaf ;*


/ Evelina

mobilblogg

Hej, fixat problemet med mobilen nu! Kan mobilblogga igen :D eller funkar det?

god natt sötnosar!

Nu ska jag sova! God natt! puss puss puss puss
Gammal bild, GALEN BILD! ;)

/ Evelina

½!"#¤%&/()=?``

Hello älsklingar! Pappa och Johanna var lite inne på att hyra en egen lägenhet till mig, och jag blev jätteglad och tyckte att det var en jättebra idé! Men då bestämmer dom sig för att inte göra det -.- fyfan va arg jag blev då!! Först ba kommer dom med världens bästa förslag, sen när jag tycker att det är skitbra så ändrar dom sig -.- *suck*
aja, idag har jag faktiskt inte gjort så mkt.. var ju i skolan som sagt..
puss
Jag..

/ evelina

idiot

jävla idiot. kan du aldrig ta och bli nöjd vafan.

Lucia..

Heej, idag gick jag upp klockan 6 och fixade mig. Sen skjutsade mamma mig till skolan så jag var där klockan halv 8 för jag trodde vi började klockan 8. Sen kommer stephanie & sofia och så går vi och fikar i matsalen. Och då får vi reda på att vi börjar klockan kvart i 10.. så vi sitter och fikar jättelänge. Sen gick vi och gjorde ingenting i skolan och efter ett tag gick vi och fikade igen x) haha.. Men klockan kvart i 10 började luciatåget, och det var jättemysigt att se!! Dom var jätteduktiga, eller inte alla dock.. x)
Efter luciatåget var det vanliga lektioner igen -.- och efter det gick jag hem.. Hemma har jag inte gjort något mer än att ha åkt till pappa och julpyntet här eftersom att han inte klarar det själv.. -.-  Puss
Haha, jag och stephanie x)

/ Eve

GOD NATT!

SKA UPP TIDIGT IMORGON!! GOD NATT!

..

Hej, fyfan vilken ovärd dag asså! Jag har inte gjort någonting, absolut INGENTING har jag gjort idag! Totalt bortslösad dag..! Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med kinamat till mig.. sen ska jag städa rummet och packa, ytterst kul.. men jaja, skönt att inte göra någonting ibland.. puss

/ Evelina

(:

Ett par bilder från igår ! :)
Amanda äter ben&jerry glass, sååå söt :)
Den nya gallerian :D 4 våningar!


/ Evelina

God morgon!

God morgon sötnosar!! Vad ska alla göra idag då? Själv ska jag bara vara hemma tror jag.. ska packa lite och så eftersom att jag ska till pappa imorgon! Är skittrött nu men måste börja gå upp för annars kommer jag aldrig somna ikväll.. men ska väl gå och äta frukost nu, är jättehungrig! puss
Jul hos oss ;) 

/ Eve

God natt!

Heej, nu är jag skittrött!! Så tänkte bara säga god natt!!
Mina naglar x)

/ Eve

Shopping

Dagens shopping!! :D


Lösögonfransar och lösnaglar :D
Julklappar som jag har slagit in så fint! :D visst är jag duktig? ;)

/ Evelina

Lördagar är roliga ;)

Heej, nu är jag hemma efter en lång underbar dag! Gick upp kl 7 och duschade och fixade mig. Sen skjutsade Roine mig till tågstationen där jag mötte Moa och Märta. Sen tog vi tåget kl 09.48 till västerås där vi mötte Amanda. Och så började vi shoppa.. sen åt vi mat på donken och sen fortsatte vi shoppa och gick runt och hade trevligt. Men sen kl typ 1 så åkte Moa och Märta hem, tråkiga som dom är ;) och då fortsatte jag och Amanda våran trevliga färd på stan.. vi köpte ben and jerry glass och hade jättekul! :D fast när jag insåg att jag spenderat över 1500 kr blev det inte lika kul.. x) men sen åkte jag iaf hem med mamma som kom och hämtade mig :D
nu sitter jag här och dricker cider :S ;) bilder på shoppingen kommer sen :P


/ Eve

God natt

Heej, nu måste jag verkligen sova för att orka med morgondagen!! Men om jag inte hinner blogga imorgon så går tåget 09.48.. så är vi där till typ 3 eller 4 :) men god natt pussgurkor ;)
Bild tagen av stephanie, för länge sen ;)

/ Evelina

skönt..

.. eller? :D




/sofia

Fredag ;)

Heej, idag har jag inte gjort någonting :( har bara varit i skolan.. sen gick jag hem och då somnade jag. Nu sitter jag och äter godis :D ska bara vara hemma ikväll, för måste lägga mig tidigt idag eftersom att jag ska upp så tidigt imorgon! :P ska till västerås imorgon med Moa, Märta och Amanda :)
Och juste, jag slingade ju håret igår.. men det blev inte så stor skillnad så jag ska nog färga mitt hår snart istället :)


/ Evelina

plugg plugg plugg -.-

Heej, förlåt för dålig uppdatering!! Men det har varit så sjukt mycke plugg!! Betygen sätts på måndag, så man har skitmycket att göra.. -.- satt uppe till typ 2 igår för att skriva klart en biologiuppsats.. jättekul, verkligen -.- men måste verkligen plugga nu för annars har jag inge betyg i teknik :S men idag har jag sovmorgon till kl 10.30 :D Och ikväll ska jag slinga håret :) fast nu ska jag fixa mig! pusshej

bilder

hej,

som dom flesta av mina vänner vet så ska jag flytta.
& nu är huset jag bor i till salu, eller aa, första visningen är 20 januari eller något om jag minns rätt.
Men iaf, här är några bilder från mitt hem, inte för att någon lär bry sig, men iallafall haha :D













så nu har ni sett lite ;)

/sofia

100:de inlägget!

I’d catch a grenade for ya,throw my hand on a blade for ya,I’d jump in front of a train for ya,you know I'd do anything for ya,I would go through all this pain,take a bullet straight through my brain.
Bruno mars - Grenade

Men iaf, jag har haft underbar bästa helg, med världens bästa amanda
i fredags var vi i skolan o så, sen efter drog vi hem till amanda, sen så drog vi och åt på amazing thai,
där träffa vi martin & martin, så vi bestämde att vi skulle träffas senare.
sen så drog amanda & jag o hyrde film, panormal activity,sen drog vi till martin och kollade på den och typ 2 andra filmer med dom, sen vid tolv typ så drog jag & amanda hem till henne.
I lördgs så vaknade vi , skulle till westerlundska men pallade inte, så vi drog på stan istället.
Efter det så drog vi hem till amanda igen, och efter ett tag drog vi ut & mötte martin o jonte,
sen så drog vi in till martin, vid ett typ så drog vi därifrån.
Resten av natten får förbli hemlig :)

Amanda Näslund,
tack för att du finns & alltid gör mig glad när jag behöver det,
tack för att du är du.











/sofia


:D

God morgon! Kul kväll hade vi igår ska jag tala om! ;) Vi kollade på kung fu panda och festade ;) vi hade jättekul ;) sen åt vi glass! vad mer ska jag berätta??

Bilder!! :D
Haha, fina bilder :D

/ Evelina

Oyeah :D

Efterfest hos Stephanie :D hihoo :D
Dagens fyllekäk = glass :D
Oyeah :D puss på er alla :D
efterfest i mukiskläder måste jag tillägga!
Vi pallar inte så nu äre efterfest i mukisköret :D
Funkar de eller? ;) ;)
pussss igen!! ja, jag är ganska pussgod idag, hahaha ;)
puss

/ Evelina

hahaha :D

Jag älskar Stephanies familj! Hennes pappa, hennes mamma så j*vla sköna! :D hahahahaha, trivs verkligen här asså! Jag ska nog flytta hit! Funderar på att flytta nästa vecka! Vad tror ni om de? ;) ;) ;) ;) hahaha, jag är på bra humör idag, bara så alla vet det! Tjalalalalala ;) puss på olämpligt ställe, eller? hahaha drev! :D puss

/ Evelina

:D

Nu kollar jag och bästa stephanie på Kung fu panda :D den är bäst ;) hahahaha, skåååål :D
Kung fu paaaandaaaaaaaaaaaaaaa :D yeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaah!

/ Evelina

hos stephanie :D

Heeej, nu är jag hos stephanie och fixar lite inför en låång kväll! Vi ska ha skitkul! :D för de har alltid tillsammans :) fyfan va med party de kommer bli asså! :D
Stephanie fining :D och jag ful som vanligt! -.-

/  evelina

God morgon.. ;)

Heej, idag gick jag upp tidigt och fixade mig och så.. sen mötte jag Stephanie och så gick vi på informations grej om westerlundska gymnasiet. Det var väl sådär.. vi  fick massa godis, kakor, läsk, pennor och block men de var tråkigt.. Samhäll verkade skittråkigt men natur verkade jättekul.. fast jag har så dåliga betyg så jag kommer inte in på natur.. så jag ska välja ekonomi :P
Sen efter den där grejen så åkte jag hem och nu sitter jag och lyssnar på musik och packar till ikväll! :) för ikväll ska jag ju till Stephanie :D yeah ! ;)
<3

/ Evelina

Bilder..

En bra blogg har mycke bilder eller hur? ;) jag hade jättetråkigt så jag tog några bilder :P




Vad tycks? :)

/ Evelina

Freeeedag ;)

Heej! Förlåt för sämst uppdatering! Men jag pluggade hela kvällen igår -.- fyfan va tråkigt det var! Men måste ju plugga som fan nu innan betygen sätts -.- ! Och så var jag och pappa och kollade på en lägenhet mitt i stan igår, fyfan va najs den va! Helt sjukt fin va den! Så himla härlig, vill verkligen flytta dit! Men pappa tyckte att köket var fult så vi får se.. men jag vill VERKLIGEN flytta dit!
Och idag började vi jättetidigt! Vi skulle till kyrkan med skolan -.- fast det var mysigt ju mysigt men ändå.. sen efter det va det skola som vanligt! Efter skolan gick jag till Stephanie och där chillade vi lite och satt och snackade lite skit bara ;) sen gick vi till vår underbara Emma! Då satt vi och snackade lite med henne! Sen kom pappa och hämtade mig..
Har inga planer för kvällen.., blir nog till att bara vara hemma ikväll -.-
Men imorgon ska jag iaf till Stephanie, och vi har ju alltid kul tillsammans så varför skulle vi inte ha det imorgon? ;)
Älskar Johannas mössa :D

Haha ;) ..... onsdag.

Heej, idag mötte jag upp Sofia på morgonen och då fick vi skjuts till skolan :) och i skolan var allt som vanligt -.- efter skolan gick jag till farmor och åt mat och bakade pepparkakor :D haha, men dom brände jag ju såklart x)
Efter det skjutsade pappa mig till skolan, så gick jag på klassmöte. Och fyfan va f*cking arg jag blev, vi ska inte åka till tallin längre! För det är 2 föräldrar som tycker att det är någon bra idé.. för vi är tydligen för små -.- fyfan va arg jag blev! Satt och tjafsade med lisas mamma (hon som tog hand om mötet, och bestämde att vi inte skulle åka) en stund efter men det gick inte så bra -.- sen kom pappa och hämtade mig.. när jag kom hem var jag så j*vla arg så jag satte mig och skrev ett brev till lisas mamma x) haha, och imorgon ska jag försöka få hela klassen att skriva under x) haha, men sen pluggade jag iaf .. puss
haha
grisen blev bränd :'(
Haha fina pepparkakor ! Min lillebror har gjort hälften om ni undrar varför en av gubbarna har en pistol i handen x)

/ Evelina

God morgon

God morgon! Idag skulle vi börja 08.50 men jag och Sofia gissar på att våran lärare är sjuk ;) Så därför börjar vi 10.15 :D så nu sitter jag och lyssnar på musik! Har precis duschat och skulle behöva föna håret nu! Men jag hatar saker som låter så morgonen, så jag pallar inte lyssna på en j*vla f*cking hårfön nu! Haha, så det känns som att min sovmorgon kommer bli ännu längre x) haha ;)

/evelina

Tisdag..

Heej, förlåt för dålig uppdatering idag!
Idag mötte jag Sofia och så gick vi till skolan. Sen när vi skulle ha svenska så pallade jag och Sofia inte mer så vi gick hem istället! Fast först gick vi förbi stan en snabbis, och då köpte jag concealer. Efter det gick vi hem. Hemma somnade jag.. jag sov i 5 timmar, sen gick jag upp och pluggade och efter det kollade jag på saw 7. Fyfan asså! Sjukt äcklig film! Men nu ska jag nog sova snart.. om jag kan :S men god natt iaf! puss
<3...............................trodde att det alltid skulle vara vi, men nej..så blev det inte.. ;'(

/ evelina

RSS 2.0